header afbeelding met usp 4 mei

Retourbeleid

Retourbeleid
Natuurlijk kan het wel eens voorkomen dat u een bestelling terug wilt sturen. De reden van terugsturing kan bijvoorbeeld zijn dat het product niet aan uw verwachtingen voldoet, of dat u het toch niet zo leuk vindt als u van te voren dacht. Wat deze reden dan ook mocht zijn, u heeft het recht om de bestelling tot 14 dagen na ontvangst te retourneren aan ons. Dit recht kunt u in werking zetten door binnen deze 14 dagen een mail te sturen naar info@emzonline.nl. Vervolgens heeft u nogmaals 14 dagen de tijd om het product daadwerkelijk te retourneren aan ons. Deze kosten zijn echter wel voor eigen rekening. Deze kosten bedragen rond de €5.95 voor een pakket. 

Indien er gebruik gemaakt wordt van dit herroepingsrecht, dient het product met alle geleverde toebehoren, de pakbon en orginele staat en verpakking aan ons te worden geretourneerd. 

Aankoopbedrag
Nadat het geretourneerde product door ons in ontvangst is genomen, wordt het gehele aankoopbedrag teruggestort op uw rekening.
Let op: Bij beschadiging aan het product of als de verpakking meer dan nodig beschadigt is, kunnen wij deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Zorg er daarom voor dat het product met zorg behandelt en verpakt wordt, voordat u deze retour stuurt. 

Producten ruilen?
Wilt u toch een andere kleur of een ander model? Dit is natuurlijk geen probleem. U kunt voor deze wijziging contact opnemen met onze klantenservice via info@emzonline.nl óf het invullen van onze contactpagina (vermeld in het onderwerp dat u een product wilt ruilen). Wel dient u zelf de kosten voor de terugzending van het product te betalen.

Het bezorgadres is verkeerd!
Heeft u per ongeluk ee verkeerd bezorgadres doorgegeven aan ons? Neem dan zo snel mogelijk contact op met ons. Wij zullen proberen de bestelling nog voor u te wijzigen.

Vragen?
Heeft u vragen over ons retourbeleid? U kunt ons altijd bereiken door te mailen naar: info@emzonline.nl. Wij staan u graag te woord!

Hey! Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid. Veel plezier in de webshop :)
SLUITEN