header afbeelding met usp 4 mei

Levertijd & Verzendkosten

Levertijd
Wij doen ons uiterste best om uw bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te laten leveren. Bestellingen die op werkdagen voor 16.00 uur worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Echter lukt dit ons niet altijd, hierdoor kan het voorkomen dat een bestelling de volgende dag verzonden wordt. Hierdoor is onze standaardlevertijd 1 tot 2 dagen. Mochten wij om wat voor reden dan ook de verzending niet binnen deze standdaard tijd kunnen voldoen, krijgt u hier uiteraard zo spoedig mogelijk bericht over. 

Track & Trace
Op iedere bestelling die gedaan wordt op emzonline.nl zit een track & trace code. Deze levering wordt verzorgd door Myparcel. Bij het verzenden van de bestelling wordt de track & trace code automatisch naar uw mailbox verzonden. Met deze track & trace code kunt u uw pakket volgen totdat het bij u in ontvangst is genomen. Wij kunnen de levertijd niet precies garanderen, maar in bijna alle gevallen is de levering op tijd!

Levering
Al onze houten horloges worden geleverd in een horlogebox. Hierdoor past het pakketje niet door de brievenbus en dient er dus iemand thuis te zijn. Wel kunt u het pakketje laten afleveren bij een afhaalpunt bij u in de buurt. 

Verzendkosten
Verzendkosten doen wij niet aan. Deze nemen wij compleet voor onze eigen rekening. Hierdoor zijn de verzendkosten voor u dus helemaal gratis!

Vragen?
Heeft u nog vragen over de levering, levertijd, verzendkosten of dergelijke? Wij staan u graag te woord via onze mail: info@emzonline.nl

Hey! Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid. Veel plezier in de webshop :)
SLUITEN